Super(8)Längtar.

 

Har sällan längtat till en film så mycket som jag gör till Super 8. Och ett release date är nu satt till 10 Juni. Dock verkar vi få vänta till den 29:e Juli innan den kommer till Sverige.

 

Men jag hoppas och tror att det är värt väntan. Kolla in en trailer här.


Plus.

Pic by me.

 

Tidaholm smälter. Äntligen. Hoppas all denna snö försvinner fort och smärtfritt. Första utomhusträningen igår också, konstgräs. Var kul, men jobbigt. Har en touch av träningsvärk idag. Men det är rätt gött ändå.

 

Idag är jag ledig förutom möte på jobbet senare. Så borde försöka städa. Men det är tråkigt, jag vill måla. Fast har inga canvas kvar. Bara en liten. Go big or go home, eller hur? Vi får se. Ska dricka upp mitt kaffe nu, sen får vi se.


Work. Work. Work.

Old pic.

 

Har klippt mig, by the way. Rätt kort. Love it. Rätt kallt så här vid vintertid dock, men det är det värt. Jobbar hur mycket som helst just nu. Bara kvällar. Hela helgen. Känns lite segt, med tanke på att jag har svårt att somna på nätterna och sover till tolv, halv ett. Men that's life.

 

Såg precis på cdon.com att The Silent House (La Casa Muda) släpps den 2:e februari. Så varför i h*lvete kan man inte ladda ner den? Någon som kan fixa en torrent till mig? Please? Nu är det dags att försöka sova.

 

God natt.


Skins.

27 Januari 2011

 

Äntligen. Snart är det dags igen. Får se om dom nya kidsen är as awesome som dom tidigare. 16 dagar kvar, sen får vi se om säsong fem håller kvar Skins som en av dom bästa serierna ever.

 

Längtar.


A new start. Again.

Let there be summer.

Jag raderade allt. Hela bloggen kan man säga. Ni känner ju mig. Spontan, rastlös och aldrig nöjd. Men har en liten svacka vad gäller bloggandet. Orkar inte riktigt. Därför kör vi om från början, och sen får det bli som det blir. Ett inlägg då och då kanske. Who knows.

Nu ska jag städa och gå ut med soporna. Hörs.

RSS 2.0