Nya serier.


Grimm

Jag och Sofia började se två nya serier igår. Grimm och American Horror Story. Båda verkar väldigt lovande och har redan fått rätt bra betyg på imdb. Dock är bara pilotavsnittet på Grimm släppt än.

Grimm handlar om en polis som får reda på att han är en ättling till familjen Grimm, och kan därför se varelser som vanligt folk inte kan. Serien är väl kanske rätt lik Supernatural och specialeffekterna är väl sådär so far, men dom har inte heller en så stor budget och den har absolut potensial.


American Horror Story

American Horror Story är just vad titeln säger. En rysarserie. Handlar om en psykolog med fru och barn som flyttar in i ett hus där det tidigare skett otrevliga saker. Snygg serie, otäck på vissa ställen och rätt fängslande.

Ta en titt på dom om ni inte redan gjort det.

Dåligt med updates.

Inte uppdaterat på ett tag, men så är det ibland. Händer inte så mycket nu för tiden. Jobbar lite. Tränar rätt mycket. Så bloggen har kommit bort lite.

Däremot har jag blivit helt lostInstagram efter att jag skaffat mig en iPhone 4:a. Hur kul som helst att bara knäppa av en bild, snygga till den med ett filter och sen lägga upp. Roligt att få en inblick i olika personers vardagsliv.

Följ mig: StoffeM

Så dagens apptips: Instagram.

RSS 2.0