Let's go to the moon.

 

Måste säga att jag är lite sugen på denna filmen. Det är (som dock är rätt populärt just nu) lite skakig kamera och någonting som inte är som det ska. Kan vara en riktigt härlig film att kolla hemma med hemmabion med andra ord. Inte riktigt en biofilm.

 

Men den har release 22 April i USA i alla fall. Så den kommer nog till Sverige under sommaren. Kolla in en trailer här.


Tee Me Up.

The Blowfish Tee.

 

Har fått hem "testexemplaret" av min t-shirt The Blowfish. Den blev rätt okej, lite smågrejor som skulle behöva fixas. Passformen är helt okej. Har dock fått förfrågan om att ha tryck med färg, så ska kolla om jag kan fixa till någon ny design. Har lite idéer. På ryggen står det "Big Heart, No Mind" längst upp.

 

Vad tycker ni?


Remake.

Paranormal Activity: Tokyo Night.

 

För en gång skull är det inte resten av världen som gör en remake på en asiatisk skräckfilm, utan nu är det tvärtom. En japansk version av Paranormal Activity rullas just nu på biograferna i Japan. Och om man tänker på hur bra asiatisk skräck är i allmänhet, tror jag den här remaken kan bli riktigt jävla bra.

 

För övrigt är jag fortfarande lite sjuk. Men ingen feber idag. Tror jag. Blir nog bara chill idag, så ska jag försöka orka jobba i morgon.


Dinner & a movie.

Sanctum 3D

Ikväll ska jag på dejt med Dennis & Erik. Blir donken och sen bio. I 3D. Verkar vara en lagom klaustrofobisk film så jag tror den kommer vara nice.

Inte gjort så mycket idag. Men ändå några viktiga och nödvändiga saker. Nu blir det kaffe och chill.

When You We're Young.

The Killers - Sam's Town

När jag beställde La Casa Muda här om dagen passade jag även på att köpa min första vinylskiva. Och nej, jag har inte skivspelare. Än. Men förhoppningsvis inom en snar framtid. Känns tusen gånger roligare att shoppa en vinylskiva än en cd, eller hur?

Dagen har för övrigt bestått av städning. Och diskning. Tränat lite också, och ikväll blir det jobb igen. Ledig i morgon dock. Skönt det. Nu ska jag käka lite. Hörs.

I'm Blue.


La Casa Muda

Fick hem den här igår. Haft ögonen på den här rätt länge nu och när den inte går att ladda ner så bokade jag den så att jag skulle få den på releasedagen (eller i alla fall några dagar efter). Den är filmad i en enda lång tagning där man alltså följer och är med i handlingen hela tiden. Låter ju i alla fall riktigt nice. Dock får jag vänta till Fredag med att se den, då blir det nog käk och film med boysen.

Ikväll blir det jobb. Så nu dricker jag kaffe samtidigt som jag småstädar lite.

Sneak Peak.



En liten smygkik på min nya skiss Epic Vomit. Skulle vilja måla upp denna på en riktigt fet canvas. Någon som vet om/var man kan köpa stora canvasdukar på typ 1,5x1m ?

För övrigt blev det en lugn Lördag för mig. Har sovit så dåligt det senaste och känner mig at the moment inte sugen på någonting. Så nu blir det lite käk, sen soffan framför I Rymden Finns Inga Känslor. Får se om lillebror Skarsgård lever upp till hypen.

Area 51.

 

Oren Peli, känd för budgetrysaren Paranormal Activity håller just nu på att göra en film om Area 51. Och om jag känner Oren rätt blir det paranormalvibbar á la skakig handkamera över denna också. Tyvärr verkar vi i Sverige behöva vänta ända till 21 Oktober.


Have some Tees?

Human Headache & The Blowfish

 

Funderar på att trycka upp lite tishor. Tycker nog minsann mina motiv gör sig bra på en t-shirt och dessutom vore det fett nice att ha en tisha med sitt eget motiv på. Ska nog beställa hem en till mig själv och se hur det blir.

Eller vad tycker ni?

Photos.

Ljud&Bild.

 

Några bilder jag tagit var med i senaste nummret av Ljud & Bild. Det är inget speciellt så, man får skicka in sina bilder och så väljer dom ut några bra som får vara med i tidningen och så kan man vinna ett pris. Det roliga dock är att dom skrev att jag heter Christer. Det tråkiga är dock att just denna gången var det inget pris. Typiskt indeed.

 

(På tal om ingenting tycker jag det är rätt coolt att Nomy har en Derek Hess bild som omslag på sin nya skiva)


RSS 2.0