Mys.


Mys med kaffe & musik.

Hade fått hem ett paket från cdon.com när jag kom hem från jobbet, som bland annat innehöll The Killers bästa skiva - Hot Fuss. så nu blir det ett par timmar framför stereon. Vad som mer fanns i paketet får ni se later.

Nu ska jag chilla med mitt kaffe.

Weird movies.


The Adjustment Bureau

Denna filmen med Matt Damon i huvudrollen hade biopremiär redan i Mars här i Sverige, men har dock inte sett den än. Men den har över 7 i betyg på IMDB vilket betydera att den är bra. Är lite Inception möter random actionfilm. Trailern är rätt obegriplig, men kort och gott handlar den om att det finns folk som kontrollerar ditt öde.

Se trailer här.



The Source Code

Lite samma kategori som filmen ovan. Jake Gyllenhal spelar någon form av agent som genom en avancerad teknik kan återuppleva dom sista 8 minuterna innan en tågkrash. Hans uppdrag är att hitta personen som lagt dit bomben. Verkar lite repeatable men ändå spännande, och även denna har höga betyg på IMDB vilket är lovande.

Kolla in en trailer här.

Matplats.

York

 

Eftersom vi i denna lägenheten har en mer öppen planlösning så har vi bestämt att ha en matplats vid fönstret i "stora rummet". Så vi har beställt detta från Jysk. Dock med lite otur får vi vänta tända till juni innan vi får det. Suck. Hoppas på snabbare leverans. Kommer bli helnice när det kommer på plats.

 

Är förövrigt precis hemkommen efter en fika på stan med mor & syster. Fyndade en orchidée för 60 spänn också. Lovely. Nu blir det chill och städ, sen träning ikväll.


Lovande "horror" movies.


Priest

Kommer några lovande skräck/rysare framåt sommaren som kan vara något att se fram emot. Framför allt Priest som verkar riktigt häftig. Men även Stake Land som är ännu en zombiefilm, MEN som ändå verkar ha något speciellt.

Även Daniel Radcliffe medverkar i en rysare om den svarta damen, som heter just - The Woman In Black. Dock kommer i alla fall jag ha svårt att inte se Harry Potter springa omkring där och vara rädd. Ne Daniel, den där blixten i din panna kommer vara svår att tvätta bort.

Onsdag.

Tänkte bara säga att jag lever. Har inte uppdaterat på ett tag. Men så är det ibland. Jobbar inte så mycket längre, wich sucks. Inte roligt att vara pank i sommar. Tur att Sofia får jobba rätt mycket nu i alla fall.

Skulle egentligen haft en städ-dag idag. Men jag köpte en stor canvasduk igår i Skövde (och en mikro) så idag var jag helt lost in painting. Igen. Men jag har diskat lite i alla fall. Ikväll blir det i alla fall jobb.

Nu: städa.

Movie time, finally!



Dålig update på bloggen det senaste. Men vi har haft fullt upp med flytt, tapetserande, målande och grejande. Men i morgon tar vi paus från allt kaos och åker och ser Zach Snyders SuckerPunch. Verkar vara riktigt, j*vla cool. Så det ska bli kul.

Nu ska jag chilla lite, dricka lite kaffe, sen fixa i lägenheten innan det blir jobb ikväll.

(Föresten, kolla noga på moviepostern ovan så ser ni ett verk av Alex Pardee.)

RSS 2.0