Twittah!

Har lagt till en twitter-widget här på bloggen. Tänkte börja twittra lite igen nu när jag har en iPad. Är ju rätt smidigt, dessutom saknar ni ju mina fyndiga inlägg, right? Right? Ni behöver inte säga något. Jag vet.

Mediaspelare.


Apple TV Gen 2 vs. D-Link Boxee Box

Alltså jag vet att Boxee egentligen sopar banan med ATV2, men - apple är apple är apple. Och nu när jag dessutom har en iPad (och har en iPhone) så känns det ännu mer frestande med en ATV.

Problemet dock är just att den är aningen begränsad. Dels att man måste spela upp allt i iTunes och att den därför också bara tar formaten som iTunes stöder. Alltså inte avi, mkv, xvid som man använder mest. Men, vad jag har förstått, och jag hoppas jag har rätt, så finns det appar som gör att man kan spela upp alla format på sin iPad och även streama direkt från en NAS. Och när apple har kommit på den fantastiska uppfinningen airplay så kan man spegla det man ser på sin iPad till sin ATV2, och alltså se det man ser på sin iPad på sin TV. Gäller alltså även spel och bilder m.m.

Ni kan ser hur Airplay funkar här.

Om detta nu skulle funka, skulle detta vara guld. Och jag skulle väl offra Boxee och alla dess finesser för Apple TV. Att ATV2 kostar hälften av vad Boxee gör, gör ju inte saken direkt sämre.


Bildmix #1




Random

Lite random pics på lite random shit. Regnig dag idag igen, dock inte lika blåsigt som när vi fick en liten knuff av Katia igår. Tråkigt, gillar när det är lite crazy väder.

Anywho, får se vad som händer idag. Blir nog städa lite, sen till mamma och fika och senare plöja igenom dom sista avsnittten av True Blood. Låter som en lagom lame day.

Lördag.


Prylar

Lördag. Har börjat dagen med lite kaffe och LA.Noire. Sedan får vi se vad som dagen har att erbjuda. Jag och Dennis är ölsugna. Eller kanske monster? Så vi får se var vi hamnar.

Nu blir det chill med paddan.

RSS 2.0