Padda!


iPad 2 16GB Wifi

Har äntligen efter månader av dreglande skaffat mig en iPad. Det blev ingen värsting utan billigaste. Men valet av att köra wifi istället för 3G var enkelt då jag förmodligen kommer skaffa mig en iPhone 5:a när den kommer i Oktober(?) och då surfar jag ju helt enkelt på iPhonens nät, då det är smartare och billigare att göra på det sättet.

Men kan bara säga att jag är riktigt nöjd. Använder inte datorn alls längre knappt. Det enda är om jag ska se film, ladda ner någon fil (vilket dock går att göra på paddan också med den rätta appen) och att göra musik och till viss del blogga. That's it!

Helt lost i Apple nu. Men så är det väl, har jag hört.

Finally, en ny pryl.


Logitech Dinovo Edge

Beställde en USB-dongel till Sofia så hon kan surfa på det trådlösa nätverket på sin dator här hemma. Passade då även på att unna mig själv med detta tangentbord jag velat ha i över ett år. Snyggt och bra. Får ta över nu när mitt Clas Ohlson tangentbord för 150:- börjar ge sig.

Väntar ivrigt på leverans. Var ett tag sen jag handlade prylar.

Paus.

Haft en liten paus i bloggandet över sommaren, har mest hängt på tumblr som är en mer soft plattform. Men nu är jag tillbaka lite när hösten närmar sig.

Idag blir det chill, städ, fixa lite och sen jobba kväll. Segt. Vore skönare att bada. Nattdopp? Men men, nu ska jag ta mig en kopp kaffe och chilla sen försöka ta tag i saker och ting.

Hörs.

RSS 2.0