Rainy day.


Limitless

Såg äntligen den här filmen igår. Har helt enkelt aldrig blivit av att vi sett den, men igår efter jobbet så var vi filmsugna så då blev det dags. Rätt cool film, och rätt bra. Helt klart sevärd.

Ledig idag. Städdag. Regnat lite då och då idag också, men just nu sitter jag och hoppas på regn så jag kan ta en kopp kaffe, lyssna på Filip & Fredriks senaste podcast och bara chilla på balkongen innan jag fortsätter städa. Kvar att göra är: Dammsuga, moppa golv, diska klart det sista som är kvar av disken, gå ner med saker till förrådet och lite annat.

Men nu, fingers crossed för lite regn. Och kaffe.

Dont't be afraid of the dark.


Dont't be afraid of the dark.

Guillermo Del Toro kommer med en ny skräckis, som har premiär i september här i Sverige. Är dock en remake av en gammal 70-talsrulle. MEN Guillermo är Guillermo och trailer som ni kan se här, har i alla fall en scen som är riktigt creepy.

Lovande film, indeed.

Food time.


Old pic.

Varit rätt lame update på bloggen lately. Men inte haft orken, och dessutom gjort annat. Men får se om jag kommer igång igen. Har blivit att jag kört tumblr istället, lättare och rätt kul.

Ikväll blir det dock jobb. Sen ledig i morgon, sen lite jobb på Lördag. Senare på kvällen ska vi till far på lite grill-kalas. Sen på Söndagen är det äntligen dags för bio - Super 8. Som jag längtat. Synd att Skövde bio är fucked up med prioriteringar och lägger den i en kass sal bara. Men blir nog nice ändå.

Nu blir det käk och lite städ innan jobbet.

RSS 2.0