Önskelista.

Pro-Ject 1.3 Genie & Pro-Ject phono Box II

 

Detta önskar jag mig i 23-års present. Har dreglat efter denna vinylspelaren länge nu och så småningom SKA den bli min. Men kanske inte nu. Men kanske när jag fyller år?

 

Grejen till höger är ett RIIA steg som man kopplar vinylspelaren till via förstärkaren för att förstärka den analoga signalen. Ett nödvändigt måste alltså, tyvärr.


Upcoming horror movies.

 

As you know, så älskar jag skräckfilmer & rysare. Det är inte många som får mig on the edge så att säga men när jag väl får gåshud och skriker inombords så älskar jag det. Här är några skräckisar att se fram emot.

 

  • [Rec] Genesis
  • [Rec] Apocalypse
  • Insidious
  • Silent Hill: Revelation 3D
  • The Blair Witch Project 3
  • The Ring 3D
  • Jeepers Creepers 3: Cathedral
  • The Strangers 2
  • Paranormal Activity 3
  • Area 51
  • BioShock
  • 11-11-11

Mycket fint. Kan tänka mig att min kära tvspelsnördvän Jocke ser fram emot BioShock. Vad säger ni andra, någon ni ser fram emot extra mycket?

 


Movin' Time.

Idag får vi förhoppningsvis tillgång till nya lägenheten. Så nu sitter jag och kollar runt på diverse inredningsbloggar och får inspiration och idéer. Men först är det massa fix som tapetsering och målande som ska göras.

Så bloggen kommer kanske vara lite lame ett tag nu. Får se när internetet blir inkopplat i nya lägenheten och så också. Vi får se.

Emo revival.

 

Återupplivar ett gammalt band från min emoperiod. A Cutthroat Kiss, ska det va emo ska det fan vara det också. Lyssna på den enligt mig bästa låten Scream Silence Now här. Är dock ett av många band som bara gjort en EP och sen splittrats.

 

Men nu blir det film. Upp och jobba tidigt i morgon igen. Later.

Torsdag.

I need a haircut.

 

Nyduschad, nyrakad och piggare igen! Har nämligen haft maginfluensa. Spydde hela Tisdagnatten. Inte alls kul. Så skippar jobbet idag, då jag är helt mör i kroppen. Får tyvärr skippa matchen i morgon också. Men kan nog vara med på Söndag dock.

 

Idag ska jag försöka packa ner lite grejor, småstäda lite och framförallt - äta.


Ny trailer.

 

Har tidigare nämnt filmen Super 8 som jag ser fram emot kanske mest av alla filmer 2011. Nu finns det en första officiell trailer. Och jag kan bara säga att jag blir ännu mer sugen. Kolla in trailer här.


Blind.

Julia's Eyes


En ny spansk skräckfilm som är lite som alla spanska skräckfilmer är (Barnhemmet osv.) Är dock inte helt säker på om det är någon connection mellan dom som gjort denna och barnhemmet då dom är väldigt lika stilmässigt.

 

Anywho, handlingen känns bekant med en blind tjej som upplever saker, men som vanligt med dessa spanska skräckisar måste man ändå se dom. Även om jag personligen inte är ett fan av The Orphanage. Trailer kan ni se här.


Bad update.

 

Dålig update det senaste, men har haft fullt upp. Har jobbat hela helgen och ska ikväll jobba sjätte dagen i rad. Dessutom har jag och Sofia varit barnvakt åt hennes brorsbarn. Väldigt kul, men man blir lite seg när lillgrabben kommer in tjugo över fem på morgonen och ska spela tvspel. Men rolig helg!

 

Ikväll blir det som sagt jobb, sen är jag äntligen ledig två dagar. Då blir det packa grejor och städa. Får tillgång till nya lägenheten om en vecka. Ska bli kul. Ska försöka komma iväg till Skövde i veckan också och inhandla lite grejor till nya lägenheten. Och kanske en film eller två.

 

Nu blir det chill, sen jobb.


Another stranger?

The Strangers 2

 

Hört att det just nu görs en uppföljare till rysaren The Strangers. Mycket bra film som har en fantastisk stämning rätt igenom. Ser fram emot uppföljaren och hoppas på ännu en och en halv timme av den ständiga känslan av att vara iakttagen.

 

(Tycker för övrigt att min numera mest trogna läsare Erik Ekberg borde kommentera lite. T.ex. vilka filmer vi ska dra på bio ;)


Free Like A Bird.

 

Liptones i Lördags var as awesome as always. Fin kväll med fint sällskap. Dock var ölen (som vi höjt till skyarna eftersom flaskan var så fin) äcklig as hell. Men det var kul ändå.

 

Ledig idag, så blir till att ta tag i vissa saker som behöver göras. Städa, packa, diska, betala lite räkningar osv. En rätt lame Måndag med andra ord.


I hope it's as good as the trailer, cuz I'm in love.

Insidious

Kan vara den mest lovande rysaren på länge, based on the trailer. Geniet bakom Saw; James Wan och skrämmer-skiten-ur-dig-kungen Oren Peli (Paranormal Activity) gör alltså tillsammans denna film som verkar OFATTBART lovande. Kolla in trailern här så förstår ni.


Releasedate 13 Maj i Sverige. Så håll ut!


Color.

 

Testar som hastigast lite färgkombinationer på mitt motiv "The Blowfish". Det vänstra skulle nog bli rätt sweet på en svart t-shirt medan det högra passar bättre på en vit tisha. Men men, får se. Ska testa lite olika combos när jag har tid.

 

Jobbar ikväll, så nu blir det kaffe, musik & chill.


RSS 2.0